Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara att stödja!

Varför onyttigheter göda
istället borde man låta
energin alltid flöda
åt det håll
där kärleken finns
den röda!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-09 08:03



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
haha en väl utförd politisk ramsa
2018-04-14

  Solstrale VIP
Mycket mycket bra sagt! :) :)
2018-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt