Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min å

Du är min å
jag står på tå...

Svartare än havet i öst,
jag lutar mot ditt bröst
och lyssnar på din tröst

Vi är menade att vara,
mer kan jag ej ju förklara

Du och jag är bästa vänner,
det finns inget som maränger




Fri vers av Cesar
Läst 264 gånger
Publicerad 2006-06-06 12:25



Bookmark and Share


    Tabben
Wow, bara... wow.. helt otroligt bra.
Fantastiskt hur du har beskrivit dina känslor, det är viktigt att
läsa mellan raderna här, det finns stora mellan rum där.
Det måste vara en god vän du har! MYCKET god... speciellt på tårta
2006-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Cesar