Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En trehornad häst infiltrerar stadshuset i norr

Hästen där på ängen låg
och längta\' efter en bågsåg
Ty i allsin dar, i gamla dar
fanns ej mycket vi nu har
Starkast, störst, först
BÄST!

JAG HAR TRE och är starkast
Du har två och är markfast




Fri vers av Cesar
Läst 339 gånger
Publicerad 2006-06-06 12:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cesar