Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det svarta guldet

Du pyser när jag öppnar dej,
jag fryser när jag tar på dej

Jag för mina läppar mot dina
och tar en klunk...

Du är guldet i mitt hjärta,
dunk dunk DUNK!

Nu tar jag ÄNNU en klunk...

Svarta guldet, allt jag tar,
ingen cola, inget har.




Fri vers av Cesar
Läst 283 gånger
Publicerad 2006-06-06 12:37



Bookmark and Share


  uNderLig_
haha!
Vilken superbra dikt!
:D
Klockreent.
2006-06-06

    Tabben
Bästa. Dikten. Någonsin.
2006-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Cesar