Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt jag skrev en regnig sommarkväll då jag mådde riktigt dåligt. Året var \'94


Fångad i en mara

Kantarell.

Det var allt
du gillar palt




Fri vers av Cesar
Läst 264 gånger
Publicerad 2006-06-06 13:51



Bookmark and Share


    Tabben
Helt otroligt hur du kan få med så mycket i så få ord!
Fortsätt såhär, du är jätteduktig <583
2006-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Cesar