Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din Doft

Doften din den känner jag
Och känner att jag dig vill ha
Vackrare än soluppgången
kysser dig här på balkongen

Vi sitter här på trappan
utanför dörren, ger dig kappan
Du, så vacker, inne och ditt yttre
rensar bort mitt hemska bittre

Jag känner munnen mot min kind
och tänker att jag har allting

För ditt vackra ansikte mot min min
hamburgare, du är så fin




Fri vers av Cesar
Läst 315 gånger
Publicerad 2006-06-06 14:11



Bookmark and Share


  uNderLig_
haha! jag får en känsla av att du älskar cola, hamburgare och sånt.. :D superbra!
2006-06-06

    Tabben
Dina dikter får mig att rysa, vackert skrivet. En klar femma <5
2006-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Cesar