Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FOLKET STYR

Idel öra, \'katt o köra

PRESTATION! EN MÅNGFALD!

Skrik rakt ut
folket styr!
Tillsammans ska vi bygga en arme
du, jag, alla tre!
VI TOLERERAR INGA NEJSÄGARE
Kom med oss!
YES! YES! YES!




Fri vers av Cesar
Läst 265 gånger
Publicerad 2006-06-06 13:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cesar