Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dig sätter jag alltid på

Morgon, kväll och när som helst
Jag trycker in den och känns så frälst

Du sitter där på det lilla bordet
in i dig - fingret - for det
Du startar nu...

Jag älskar dig, min dator




Fri vers av Cesar
Läst 331 gånger
Publicerad 2006-06-06 14:27



Bookmark and Share


    Camillaa
Vilken bra text:)
2006-08-19

  uNderLig_
haha, alla dina texter handlar typ om materiella saker, Filosoferar du aldrig på djupet? ^^)
Kul att läsa hur du gemför en dator med en kvinna.. :D
2006-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Cesar