Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Soluppgången utan filter

Scrollar flöden jag inte bryr mig om
på jakt efter något jag inte behöver se.
Dövar verklighet med internet.
Jag är så jävla trött på det.

Lämnar aldrig tid för tankar
som bara får glida iväg någonstans.
Det pratas mindfullness och yoga
Men jag vet ingen som är i balans.

Säger att jag ska sluta stressa
och sen skyndar jag därifrån.
Kvar står mina känslor och tankar
som jag bara har sprungit ifrån.

Funderar mycket på det här.
Hur kan det vara så svårt?
Att släppa allt som inte spelar någon roll
och hålla i det viktiga istället. Hårt.

Vill ju skapa minnen av det som finns på riktigt.
Se världen utanför instagrams vrå.
För om jag ska vara ärlig
så är soluppgångar finare utan filter ändå.




Fri vers (Fri form) av blått nagellack
Läst 315 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-04-09 21:36



Bookmark and Share


  julia.s
åh!! precis så
2019-01-29

  Stay Golden
Goodone ^^
2018-04-09
  > Nästa text
< Föregående

blått nagellack
blått nagellack