Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

din barndom

Är helt övertygad om att det som händer i ens barndom
präglar en sen för resten av det vuxna livet
Men oavsett vad som händer i ens barndom på gott
och ont så kan man inte göra något helt sinnessjukt
dumt i det vuxna och sen skylla på att man är
taskigt vaggad
Det köper man inte då man ändå måste ha lärt sig
sunt förnuft inför varje situation som man ställs inför
i livet då vissa saker är helt självklara
Vett och etikett helt enkelt
Och respekt till andra eller till varandra...

Ken Cassel
12/4-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 103 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-12 22:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra skrivet! Applåd!
2018-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel