Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Livet börjar nu (del 2)

Sitter samma kväll och tänker på gamla dar,
en tid då folk visste vad riktig kärlek var,
innan de skaffa nytt umgänge och iväg det bar,
och alla band till sina gamla kompisar de skar.
Därför är det bara bra att dessa vänner drar,
för falska människor är ingenting som jag spar,
klart man saknar somrarna då solen lyste klar,
och den så kallade lojaliteten den fanns kvar.
Men jag förstår att man förändras olika vägar tar,
och det är lugnt för det har gett mig vad jag har idag,
en familj av vänner som alltid ger mig raka svar,
en sån familj som för ett syskon lätt en kul tar.
Så höj upp glaset och drick sista droppen ner,
sörj inte att sommaren är slut för det kommer fler.
Gråt inte över vännerna som har gått,
var istället glad för minnena som du fått,
cuz people change and memories don't,
så sluta blicka bakåt för livet är för kort för sånt.

Så höj upp glaset och drick sista droppen ner,
sörj inte att sommaren är slut för det kommer fler,
för att något ska få sin början måste någonting ta slut,
så glöm ditt förflutna för livet det börjar nu.




Bunden vers (Rim) av SuneHallsten
Läst 278 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-14 09:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SuneHallsten
SuneHallsten