Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Familjen som jag valde till (del 1)

Jag hade tur när jag föddes fick en bra familj,
men den här går ut till den familjen som jag valde till.
Edingsvägen 4B,
minns dagarna än,
den platsen blev ju som ett andra hem.
Det var en plats där vänner blev till bröder,
där dålig ekonomi tvingade oss att bryta brödet,
och oavsett vad som hade gått snett,
så var ditt tankesätt alltid, kom över fan vi löser det.
Sen den dagen har familjen expanderat,
har så många fina vänner att jag känner mig hedrad.
Men det är tufft har många bollar i luften,
så förlåt om jag inte alltid är exceptionell som vän.
Men jag vet om jag behöver dig så är du där,
och jag hoppas att du vet om du behöver mig så är jag här,
även om vi inte hörs varje dag,
även om man vill vara själv ibland för att söka sina svar.




Bunden vers (Rim) av SuneHallsten
Läst 274 gånger
Publicerad 2019-06-20 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SuneHallsten
SuneHallsten