Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

frihet

 

jag vill ha ömhet varje dag, kram på morgonen

och godnattkyss på kvällen

jag vill ha frukost på sängen en gång i månaden

och dela en flaska vin nån gång ibland

jag vill älska en gång om dagen, minst

och så vill jag höra dig säga jag älskar dig, ofta ofta,

och jag vill älska dig

och jag vill knulla som fan och leka

jag vill ha äventyrslusta och drömma om landsbygden i kina,

passionen och kryddorna i indien, att rida till afrika med häst,

jag vill ha dig med dit, för du vet hela världen ligger

framför dig och mig

jag vill dela på vardagen och middagarna och handla i affärerna

och jag vill bli retad för alla mina små egenheter

jag vill skratta åt dig när du ramlar fram genom sängen

och trasslar in dig i lakanen och jag vill dela skrattanfallen

med dig och de dåliga skämten

jag vill ha våra tysta dagar och allvarsamma samtal efter

och jag vill komma hem till dig och veta att var jag än

är så är ändå det mitt hem när jag är med dig

jag vill ha mina tvättdagar med dig då vi alltid klär av oss nakna

och leker nya lekar, jag vill ha mina bråk med dig om vem

som ska betala tröjan du förstört

jag vill ha allt med dig älskling

jag är bara inte så bra på att ta hand om det

men jag ska

måste bara lära mig att älska mig själv och anse mig värd allt det 

 

 

 




Fri vers av volatile
Läst 315 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-06-06 15:32



Bookmark and Share


  CrowBoy
Var ju tvungen att titta in på dina dikter...
Riktigt riktigt vackert, tack för detta.
2006-07-06

  Markattan
Jag gillar din uppräkning av vad diktjaget vill ha, orden och raderna flödar väl fram, och sedan kommer slutklämmen och tränger in så där träffande väl mitt i drömmar och önskningar. Jag tycker om din text.
2006-06-06
  > Nästa text
< Föregående

volatile
volatile