Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ännu en kopp


väntanskaffe

en skata
tittar in på mig
från hundgårdsstaketet

bakom traktorn
betar ett rådjur
i lugn och ro

dimman ligger tung
sveper in valaberget
i bomullsfukt

vi väntar
på att det lättar
att solen bryter igenom

båten är lastad
ytterligare kräftburar
däcket är fullt

tänder i köksspisen
värmen sprider sig
håller undan fuktkylan

ännu en kopp
väntanskaffe




Fri vers av tom boreland
Läst 383 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-04-17 06:56

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  HelenaW
Som du berättar, som att få följa med dig.. Gott med kaffe och spissprak..
2018-11-23

  Feliaxel VIP
Kaffe det är inte så dumt
2018-04-19

  överlevaren VIP
En härlig värme i orden, trots dimkylan ute.
2018-04-17

  Viksten
Fint skildrat
Bra känsla
2018-04-17

  Nils-Robert
Ger bilder av hårt arbete i vacker natur
2018-04-17
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland