Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"vi skulle kunna älska världen, älskling. men vi glömmer allt det nu, du älskar honom, vi glömmer allt nu"


och vid ditt bröst vilar världen



och jag längtar fortfarande efter dig så mycket
att jag skriker rakt ut när jag råkar tänka ditt namn
att var jag än går letar jag efter dig bland människorna och du
är inte svår att se, bara svår att fånga
du sveper som en vind mellan männen, döttrarna och sönerna
du, den här kvinnan lever för dig
och du har kungligheters oändligheter i dina steg
och evighetens guld i dina lockar
jag, jag minns fortfarande hur du luktar, hur lugnet bosatte
sig i min kropp samtidigt som du vilade din hand mot mitt lår
vad gör du? - jag bara känner
och hur ångesten rev i min kropp, bara för att
du aldrig kan bli min
mina skrik som nekade och mina skrik efter kyssar
du såg allt i mina ögon och bad att få stanna, ändå-
sedan mumlade du ord om trygghet och värme i mitt hår
och bad mig minnas imorgon allt om igår
och jag lät mina läppar utforska ditt ansikte utan att vidröra
bara insupandes din känslofyllda doft
och när jag ser på dig, är allt jag tänker

jag vill ha dig

 




Fri vers av volatile
Läst 301 gånger
Publicerad 2006-06-06 18:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

volatile
volatile