Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solspel

En dag med vackra färger

Solspelet leker där ute
det mörknar och ljusnar
med himlens moln

Solen gömmer sig
bakom vita ridåer
och att skaka hand
med att hitta rätt

Glida och ge reflex
över trädens toppar
där på andra sidan

Ger strålglans




Fri vers av Karina"Kia"
Läst 504 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2018-04-18 21:26



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Tycker om ditt solspel :)
2018-10-16

  lila fjäderblomman VIP
Så skönt och lätt med allt ljus du målar upp i din dikt.
2018-05-25

  Anya VIP
Fin iakttagelseförmåga. Vackert både text och bild.
2018-05-02

  MALVAA VIP
älskade Karina som älskar att leva livet och ge livet för andra :)
och du gör det redan för mig :)
2018-04-24

  Janina Kaminska
Magiska, målande ord.
2018-04-22

  aol
Så fint du målar naturen,
2018-04-22

  Fem hjärtan VIP
Ljuvligt och vackert flödar dina ord!
2018-04-20

  Lars Hedlin
Levande och mycket mycket vacker :) kram
2018-04-20

  Blomma-Stjärna VIP
stämningsfull poesi med glädje över solens spel genom molnen över trädens toppar ned till oss!

2018-04-19

  Viksten
Vacker dikt
2018-04-19

  Monika A Mirsch VIP
Vackert är ditt solspel som speglar sig i vårsnön på min gård!
2018-04-19

  Feliaxel VIP
Naturens underverk
2018-04-19

  Peter G VIP
du målar upp en bild av naturens skönhet och glädjen i stunden av att få njuta av dess skiftningar och skådespel!

Fint fångat och återgivet!
2018-04-19

  ULJO
Våren blev lite vackrare nu. Tack för det
2018-04-19

  Marita Ohlquist VIP
Med små penseldrag målar du en vacker vårtavla!
2018-04-19

  M:tin
Fint!!!!!!!
2018-04-18

  överlevaren VIP
Fint skildrat av en härlig vår!
2018-04-18

  Rise Little One
Solen lyser på varenda bokstav i din ljuva text
2018-04-18

  AKT VIP
En härlig vårbetraktelse!
2018-04-18

    ej medlem längre
Du målar vårens alla färger och känslor med mjuka penseldrag i varje ord.
2018-04-18

  Nils-Robert
Så vacker vårdikt. Man andas in doften från vår då man läser.
2018-04-18

  Quasimodo
Mycket ljus här i vårflikar till glädje!
2018-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"