Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängel 2

Låt oss ta en lång promenad
genom livet
detta är mitt cv
en resa genom djupaste mörker
och glittrande ljus

Ett skimmer från en stad
bortom vår horisont
svunna adresser
hållplatser från en annan tid

Om du är min ängel
håll min hand
ta hand om mig
jag klarar inte det här
på egen hand




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-04-19 12:08



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
din vackra dikt är som en kort andakt..
2018-04-19

  Viksten
Dikt som behagar mig
2018-04-19

  Viksten

2018-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP