Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omväxling



Att släppa in
eller släppa ut
Väder

Är det den ständigt
Ventilerade frågan?




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-04-21 06:55



Bookmark and Share


  Judas Ekholm VIP
Alltid viktigast att släppa [ut] väder.
2018-04-21

  Fulbergarn
hm, det som gör sig påmint...
2018-04-21

  Kungskobran VIP
Det är viktigt att vädra ut det gamla unkna
för att ge plats att andas in det friska klara
2018-04-21

  Nils-Robert
Kul fråga.
2018-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP