Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fniss

 

 

Hon satt och väntade vid busshållplatsen.
Bussen var försenad, igen!
Tur att solen sken och det var varmt och gott.

Då kom det plötsligt en skara barn och vuxna
från en förskola gående. Det skulle tydligen
åka med en annan buss.

Två av pojkarna, som såg ut att vara i 4-årsåldern,
tittade intresserat på henne. Så viskade de till
varandra och fnissade. Den ena pojken puttade
lite på den andre och sa: - "Du får säga det!"
- "Nej", sa den andre. - "Jag törs inte. Du får
säga det!" Så höll de på en liten stund tills den
ene vände sig mot henne och sa: - "Vilken fin
klänning du har!"

- "Åh, tack så mycket", svarade hon.

- "Varsågod", sa han och vände sig till kompisen
igen och viskade och fnissade lite till.

Hon fick ögonkontakt med en av de vuxna som
sett alltsammans och de log i samförstånd mot
varandra.

 

Ja, det var allt en sann, liten solskenshistoria det,
som hände i väntan på bussen.

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Kåseri) av ResenärGenomLivet VIP
Läst 358 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2018-04-21 13:39



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Sådana solskenshistorier är livsbejakandets belöning! Tack för du delade denna! :)
2018-06-05

  anits VIP
Underbart, blev glad av att läsa rader!
2018-05-16

  Bibbi VIP
Så fint.
2018-04-27

  Anya VIP
Men så härlig text. Blir glad när jag läser. Jaa ungar är för härliga.
2018-04-25

  Lars Hedlin
En mycket mycket bra och härlig text!
2018-04-25

  Olof Lagerhorn VIP
Underfundig skickligt gestaltad och iscensatt berättelse.
2018-04-23

  Marita Ohlquist VIP
Härliga, underbara ungar!
2018-04-23

  Bo Himmelsbåge
En hjärtevärmande solskenshistoria,
från två renhjärtade, lite blyga gossar,
som gav en vacker komplimang till en vuxen kvinna...
Denna måste ha förgyllt hennes dag och kanske även veckor, ja år, framöver...!

Mycket fint förmedlat!
2018-04-22

  ULJO
Ja en riktig solskenshistoria
2018-04-22

  aol
Så rart sagt av barnen.
2018-04-21

  Rise Little One
Så underbart med barnen...De ser världen med ett rent hjärta!
2018-04-21

    ej medlem längre
En sån fin och varm text!
2018-04-21

    Elisabeth Nilsson VIP
En fin liten historia att glädjas åt. Vilken härlig komplimang av gossarna.
2018-04-21

  Maj-Lis VIP
Så rart av de små gossarna
2018-04-21

  morgonstjärna VIP
det var sanning för de inte lärt ljuga.
en guldstjärna värd.
2018-04-21

  Niliboy
Å, så rart!
2018-04-21

    ej medlem längre
Fin komplimang!
2018-04-21

  överlevaren VIP
Gullig och rar historia!
2018-04-21
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP