Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägar till tomhet

Man kan välja vägar som leder till tomhet,
och man kan vara ungdomen själv,
och ända ha levt i tusen år.

Man kan sätta sig på dem där molnen som flyger förbi,
och man kan hoppa av dom när de är i lagom höjd.

Och man kan se till att landa långt ifrån den man älskar,
för att aldrig aldrig behöva dö en gång till.




Fri vers av Linda Antoinette
Läst 557 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-06-06 21:25



Bookmark and Share


  Pernilla Fredriksson VIP
Slutet gör mig totalt knockad :-)
2006-07-20

  Marica
Jag gillar den skarpt, slutet gör den så bra ^^
Bokmärke
2006-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Linda Antoinette
Linda Antoinette