Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns olika sorters vänner, i olika situationer Denna skrev jag den 22 april 2018


Äkta vänner

Vänner är bra att ha
men då ska de Äkta va.

De vänner man kan lita på
betyder mycket även om de är få.

Vänner lyssnar med minst ett öra
vet precis vad man behöver höra.

De ser hur man mår
kanske själva haft sår.

En sann Äkta vän
då man verkligen behöver en.

Falska vänner bara förstör
då de i stora grytor omrör.




Bunden vers (Rim) av Ingemies. Blandning
Läst 407 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-04-23 08:36



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Kan icke formuleras bättre!
2018-04-23

  ResenärGenomLivet VIP
Jaa...äkta vänner är allra bäst...fint diktat...
2018-04-23

  Maj-Lis VIP
Så sant som det är skrivet
2018-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Ingemies. Blandning
Ingemies. Blandning