Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Konstrim


Det är jag som bestämmer

Blandar färger på min palett
Gult rött blå violett
Rosa guld och ljusljusgrön
Svart grå bryter vit så skön
Jag målar vad jag vill
Väljer mina motiv därtill
Skapar det jag känner för
In i själen som berör
Trötthet dunstar, jag får ro
Timmar timmar flyter över bro
Bron över Flytet flow
Yes You know
Låt mig måla leva glatt
Måla damer måla katt
Måla blommor måla blad
Måla hus och måla stad
Måla träd och måla ängar
Måla väggar måla sängar (!)
Om någon mina penslar tar
Finner ingen lycka kvar
Jag kommer dö därinne
Ruttna sakta i mitt sinne
Tack för hela baletten
All min älskade färg
På Paletten






Fri vers av Sommarina VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-04-23 11:01



Bookmark and Share


  Anya VIP
Vilken lycka att kunna skapa, både i ord och med färger.
2018-05-02

  Bo Himmelsbåge
Mycket fin tavla, lite i Marc Chagalls stil och färger!

Skönt rimmad poesi med rikligt med färger på Din palett, då Du målar Dig över lycksalighetens bro, till paradiset och din själ får ro! Hoppas ingen Dina penslar tar... för då finns mest oro kvar!l
2018-04-25

  Lars Hedlin
JA bra stunden är din :) kram
2018-04-25

  Magdalena Eriksson VIP
Hejja färgen är din!!!!
2018-04-23

  Fulbergarn
Det är det som är det viktiga
2018-04-23

    ej medlem längre
Lekfulla ord som det är en glädje att få läsa.
2018-04-23

  Marita Ohlquist VIP
Underbaret rimmat om skaparglädje!
2018-04-23

  ULJO
Bra. Själv är bästa dräng.
2018-04-23

  Larz Gustafsson VIP
Så ditt galleri finns det inga galler i...
2018-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Sommarina
Sommarina VIP