Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snarare otid

 

 

språk i träda

andas stilla
vilar öronen i

frånvaro av vind

brister himmelens gråa filt

för en enda solstrålestrimma

emellan dröm och verklighet

förnimmer jag

men just inte mer

ett onämnbart nu, ett större

än springan ur molnen

jag vänder mitt vilse dit
när
dagen kommer åter

 

 

 




 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 362 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-23 12:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg