Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dom där små som lyser!

Idag fanns de äntligen där, de små solarna.
Tussilago i diket gjorde mig så glad.

Sjön har gått upp, så nu ser man att våren kommer.
Det är mycket smältvatten som porlar.

Såg en bofink och en sädesärla.
Blåmesarna har flyttat in i holkarna.

Riktigt aprilväder idag.
Ömsom sol och regn.




Fri vers av Ezmeralda VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-24 14:59



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Med små fina penseldrag målar du en vårtavla!
2018-04-25

  Algotezza VIP
Vårkänning...
2018-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP