Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild: © ULJO


I nattsolens glitter

I drömmarnas värld
under rödaste himmel
där dansar du vilt
medan nattsolen ler
Där släpper du ut
alla känslor som flödar
medan syrsorna spelar
till sången du ger

Där svävar du fritt
medan tårarna faller
din dans får ge utlopp
för allt det som var
För vänner som lämnat
och kärlek som brustit
för alla de frågor
som saknar ett svar

Du lossar på band
som hårt varit knutna
som hindrat dig från
att få älska på nytt
I nattsolens glitter
på blommande ängar
du lämnar det svåra
och tider som flytt

Så randas den gryning
där svårmodet bleknar
och lyckan att finnas
tar plats i din själ
Där dansen helt plötsligt
styr stegen mot glädjen
och du till det gamla
kan ropa farväl

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 357 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-02-25 11:01



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En mycket bra och fint text!
2019-02-28

  Eva Helene VIP
Vackert i ord och bild!
2019-02-26

  Eva Langrath VIP
Fin orddans om livets svårmod och lycka
2019-02-25

  Maria Sundelin VIP
Energigivande
2019-02-25

    Dan Myrbeck
Bra o tänkvärt skaldat!
2019-02-25

    ej medlem längre
Vackert och sorgset som ett farväl och samtidigt en hoppingivande början på något nytt.
2019-02-25

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
En text som berör! Befriande!
2019-02-25

  Feliaxel VIP
Berörande rader
2019-02-25

  Marita Ohlquist VIP
Blir djupt berörd av din fina text!
2019-02-25
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO