Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Föräldrahemmet I - en drömraga

 

Storebror drog lillebror

varsamt upp på axeln

bar honom till bilen, tror

han var stolt och kaxig

lillen sov förutan skor

när jag la i backen

 

När vi äntligen kom fram

till föräldrahemmet

fanns där bara rök och damm

noll föräldrar hemma

mormor sov i himlens famn

morfar var på hemmet

 

 

 




Bunden vers av Nanna X
Läst 202 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-04-27 17:47



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Vacker text, sorglig och skön.
2018-05-03

  TrollTörnTrappan VIP
Skönt i varje fall hur bröderna lever här - i ett bärkraftigt förhållande mellan sömn och vakenhet!!

Backade du/bilen hela vägen "hem"? Undrar om de hade funnits kvar ifall ni farit framåt istället...?
2018-04-29

  Åse Tropp VIP
Smärtsamt väl beskrivet!
2018-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X