Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dig

Till dig kommer vackra dikter
från poetens öppna sinnen
de läses i skymningsljuset
och fylls med varma minnen

För dig sjunger fåglarna
från himmelen den blå
varmt och kärleksfullt
det går ej att ta miste på

Till dig kommer breven
och känslor med kontroll
skrivna från mitt hjärta
med kärlekens innehåll

Till dig målas morgonen
i kärlekens röda nyans
så vacker att beskåda
och livlig i sin elegans

För dig värmer solens strålar
din hy blir så mild och brun
så vacker som dagens skönhet
och mjuk som ejderns dun

För dig lyser nattens stjärnor
och gnistrar som iskall snö
vyssar dig lätt till sömns
som vågen på stillhetens sjö

Till dig kommer mina tankar
när livet känns riktigt svårt
då fylls jag av fullbordad längtan
att få trycka din hand så hårt

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 469 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2018-05-02 08:30



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Så vackert rimmat om äkta längtan.
2018-05-06

    Dan Myrbeck
Vacker o fin!
2018-05-04

  Janina Kaminska
Finare än så här kan det inte uttryckas.
2018-05-03

  StinaJ VIP
Vacker hyllning till Kärleken. Så fin.
2018-05-03

  DavidM VIP
Ömt författat.
2018-05-02

    ej medlem längre
Vackra ord till den käraste!
2018-05-02

  Anya VIP
Tänker på Idas sommarvisa här. Barnets magiska tänkande att hon skapar allt eller som i din text att allt görs för diktarduet. Fint magiskt tänkande.
2018-05-02

    Elisabeth Nilsson VIP
Poetisk och gripande kärlekshyllning, att glädjas åt.
2018-05-02

    ej medlem längre
Mycket fin kärleksförklaring.
2018-05-02

  Marita Ohlquist VIP
Underbart skaldat om kärlek, värme och gemenskap!
2018-05-02

    ej medlem längre
Innerliga varma ord. Tack för att du skrev en text som jag tar med mig ut i dagen.
2018-05-02

  M.Eta
Fin text till någon man tycker om!
2018-05-02

  Lars Hedlin
En mycket bra text med känsla.
2018-05-02
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO