Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårpromenad!

Gick ut på promenad, hamnade i vårregnet.
Gick en stund, hamnade i solsken!

April har sin förunderliga trollspö i handen.




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-28 14:29



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så sant...
2018-05-01

  Marita Ohlquist VIP
Vacker bild som förstärker den fina upplevelsen!
2018-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP