Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jakten på tornados


”även en oordning är
en ordning”,
sa hon
och gick




Fri vers av henke_r
Läst 418 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2018-04-30 13:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
här tycker jag att den här passar:
https://open.spotify.com/track/08nyO6mgY6Tt6wmoS0ZAqk?si=JYvDNGJ_ShuhxktGGUYh8g
2018-05-01

    ej medlem längre
Jag undrar hur många "hönan och ägget" det finns, här i en variant som 'twittnovell'. Ja, jag har inte räknat tecknen, men de fungerar.
2018-05-01

  i af apa
alltså,
ja.
2018-04-30

    ej medlem längre
...och lämnade ett kaos efter sig med sin kvarlämnade replik.
2018-04-30

  alicja lappalainen VIP
en dialektisk tanke..
2018-04-30

  SatansSon
tyckte först det stod tornedeaus. det är ju gott. med chianti till är det mums filibabba.
2018-04-30

  Viksten
Ja så är det
Skrev en.dikt Prefixens betydelse
där jag bland annat skrev
"Om jag inte haft otur
hade jag inte haft nån tur alls
Inspirerad av den klassiska blueslåten
Born under a bad sign
2018-04-30

  Goraxy 89 Orion VIP
Är allt i O-ordning i dag?
2018-04-30

    ej medlem längre
det uppstår ordning när kaos råder. det kallas entropi. det lärde jag mig i en serietidning.
2018-04-30

  Kungskobran VIP
Mannen som sköt upp allting till morgondagen

Ordning vill jag ha
men inte ida
i morgon får vi se
då kan det ske
men då vill jag inte va me

2018-04-30
  > Nästa text
< Föregående

henke_r
henke_r