Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljus

I galenskapens inre mörker
utgörs ljuset blott av energi...




Fri vers av Svart svan
Läst 329 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-05-01 08:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Självlysande!
2018-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Svart svan
Svart svan