Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto // Utsikt på Vrångö


Du finns nära

Ensamheten känns lättare då jag tänker på dig

Jag ser ditt värmande leende framför mig

Jag hör ditt glädjespridande skratt inom mig

Jag upplever din värme helt nära mig

Jag känner dina fingrar på min kind

Du finns så nära men jag saknar dig!!




Fri vers (Fri form) av Kensy65 VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-01 22:22



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus
Fin, vacker text fylld av ljus trots saknaden. Tack!
2018-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Kensy65
Kensy65 VIP