Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i ett vidgat nu

 

 

vågor når min strand

 

rytmen häver sig

över lyssnaren

 

tiden skvalpar avstånd

mellanrum skapas

tänjer mig näst intill

 

dyningsvik fylld för längtan

ömsoma svall uppstår

suckar gräver

strandlinjen där vi är

vi ständigbarn

 

önskande himlen inom

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 294 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-02 11:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg