Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm

Du är i min dröm
så väck mig inte
låt mig få falla
djupt i fantasin

På rosa moln
jag lugnt vill vila
och gunga mjukt
till god musik

En stund av lycka
jag bjuds att få
i drömmens rike
vid svala palmer

Du är min dröm
så låt mig sova
en stund i frid
i vita sidenlakan

Vid månens sken
med harmoni
där trivs jag bra
när regnet slår

En sommaräng
jag sitter på
en fjäril svävar
på änglavingar

Du är i min dröm
så stör mig inte
låt mig få flyga
mot paradiset

Jag ser ett ljus
en vacker kvinna
och där är du
så väck mig inte

(Copyright © ULJO)




Bunden vers av ULJO
Läst 453 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-06-26 08:17



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Drömlikt vacker, så fint poetat.

2018-06-26

    Elisabeth Nilsson VIP
En dröm, vackert och berörande målad i ljusa färger.
2018-06-26

  Marita Ohlquist VIP
Vackert, berörande och vemodigt!
2018-06-26

  lodjuret/seglare VIP
Kommer att tänka på 'En midsommarnattsdröm'. Bara att texten du skrivit känns just som en mer modern version, kanske 'dröm 3.0' eller så. Du, din älskade och kramdjuren. De vilka är så många att du räknar dem som en. Som vore de ett träd med samma rot. Se där kärlekens vånda, att tvingas välja mellan olika företeelser. Dröm och verklighet.
2018-06-26

  överlevaren VIP
Ja så kan det vara i en dröm....
2018-06-26

  träsnidaren
Sista stycket känns verkligen igen..

Visst är det härligt med drömmar.
2018-06-26

  Feliaxel VIP
Finstämd poesi om drömmar
2018-06-26
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO