Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
30/4 2018 skrev jag denna dikt.


Glädje

Någon har gjort mig glad
därför skriver jag en rad.

Ett vänligt ord kan glädje ge
då och då detta kan ske.

Ta med en fikakorg till skogen
bättre än att dra till krogen.

I naturen finns mycket vackert att se
tänk, vilken glädje allt detta kan ge.

Man växter och djur får se
utan att man behöver om detta be.




Bunden vers (Rim) av Ingemies. Blandning
Läst 296 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-02 20:49



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Härliga rader som man blir glad av...:-))
2018-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Ingemies. Blandning
Ingemies. Blandning