Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vakenhet verkar

 

ett större sammanhang

ett äventyr där

människor är för

varandra

när vindarnas ande viskar

när källornas hemlighet porlar

när sångernas hjärta sorlar

om och om igen

bärs livets mysterium

fram av din påtagliga

närvaro

ur min oro gror tillit

och växer över allt

din enkla kärlek

 

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Per Rydberg
Läst 332 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-05-03 07:01



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Fint om att finna ro.
2018-05-04

  Goraxy 89 Orion VIP
Bra Skrivet Tänkt !
2018-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg