Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*DET*VACKRASTE*


*HÄR VILL JAG LEVA
*Här Vill Jag Bo
***OTIUM***
***HARMONI***
*VÅR VACKRASTE*
***NATUR***
*FOR*EVER*TRUE*
*FOR*YOU*

3/5-2018 Av*i.Åberg




Fri vers av Irene Åberg
Läst 242 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-05-03 19:38



Bookmark and Share


  Camelot
Vackert: natur, harmoni och dofter
2018-05-04

  AKT VIP
ja, nu börjar det grönska!
2018-05-03

    ej medlem längre
Visst är det fint med blommor!
2018-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Irene Åberg
Irene Åberg