Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bröllopsdikt

Livet är bra underligt
Ibland känns det som en dålig bok som ingen vill köpa
Andra gånger, som en film som man aldrig vill ska ta slut
Med dagar, skiftande som molnen en sommardag.
Regn och stickande sol som avlöser varandra, fortare än man hinner dricka en kopp kaffe.
-
Detta är en dag inte som andra
Detta är en dag för glädje och samförståelse
Detta är en dag endast för er
En dag att minnas
-
Vi som som har samlats här runt er
Vi är bara en inramning för er lycka
Vi är grädden på tårtan
Ni är rosorna i mitten
-
Två själar blir nu en rörelse, en kraft tillsammans
Trygg som en varm och ömsint kram, skapad av fyra starka armar
Att mötas och fatta tycke för varandra, vilken underbar gåva som livet ibland ger




Fri vers av Sven Borrie VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-03 19:49



Bookmark and Share


  mare VIP
Fina rader om livet
om kärlekens möte
du berör med dina ord
sparar dikten!
2018-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Sven Borrie
Sven Borrie VIP