Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon att älska

Om du var en främling.
Skulle jag då möta dig?
Skulle du komma till mig?
Som vi gör nu.

Någon att älska.
Någon att hålla om.
Någon som förstår.

Skulle vi hitta varandra i livets hav?
Eller skulle vi fortsätta mot andra kuster?
Jagande samhörigheten.
Sökande den trygghet vi har.

Någon att älska.
Någon att hålla om.
Någon som är där.

Jag skulle finns även utan dig.
Men tillsammans är vi mer.
Ett ord som betyder oss.
En väg som vi går hand i hand.

Någon att älska.
Någon att hålla om.
Någon som är du.




Fri vers (Fri form) av Sven Borrie VIP
Läst 92 gånger
Publicerad 2024-03-17 14:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven Borrie
Sven Borrie VIP