Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid min sida

Jag sitter här.
Men jag är inte ensam.
Du sitter här vid min sida.
Du som är den viktigaste i mitt liv.
Den jag vill hålla om mest.
När jag lägger min arm om din midja.
Lägger du ditt huvud mot min axel.
Som att det alltid skulle vara där.
Och för en stund sitter vi här och andas i takt.




Fri vers (Fri form) av Sven Borrie VIP
Läst 112 gånger
Publicerad 2024-01-07 16:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven Borrie
Sven Borrie VIP