Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en fullkomligt normal reaktion


Ingen blir bra av elakhet

När jag är öppen,
är jag som mest sårbar.

När jag är öppen,
är jag villig att göra mitt bästa.

När jag är öppen
är jag mottaglig för nya saker.

När jag är öppen,
är mitt hjärta också öppet.

När jag är öppen,
är jag i kontakt med mina känslor.

När jag är öppen,
är jag här och nu.

Om jag är öppen
och plötsliga giftpilar kommer utifrån
känner jag det.

DET KÄNNS,
DET GÖR ONT.

~ tanke ~
...Men man har ju lärt sig
att svälja och gå vidare.

Man måste ju vara hårdhudad och känslokall,
annars kan man ju inte fortsätta sina drömmar,
det vet ju alla.

Människor med känslor är bara besvärligt.

Jag måste ju lära mig att acceptera människors idioti,
annars blir jag en loser.

Jag måste lära mig att hantera människor jävlighet.
annars är jag en mes.

Jag måste lära mig att kunna ta vilken kritik som helst,
annars kan inte bli stark och fantastisk.

~ slut på tanke ~


När jag är öppen,
har jag lättare för att bli sårad.

Vad händer när jag blir sårad?
Jag känner mig dålig.

Vad händer när jag känner mig dålig?
Jag slutar att öppna mig, för att jag måste skydda mig.

Vad händer om jag konstant måste skydda mig?
Jag får slut på energi, jag blir passiv.

Vad händer när jag blir passiv?
Ingenting.

...

Jag är glad över att min hjärna fungerar precis som den ska




Övriga genrer av Krimskramsan VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-03 21:16



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Att skydda sig är att vara aktiv.
Mig ska ingen bråka med ostraffat.
2018-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Krimskramsan
Krimskramsan VIP