Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förändring!

-När jag gick omkring här på stan
såg jag skumma typer härom da´n!
-Sa de nå´t till dej
TILL VARANN, ej till mej
Inte i mobil, som man e´ van...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 445 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-05-04 13:19



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Mobil är på både ont och gott.

2018-05-05

  lodjuret/seglare VIP
Text som minner om att människan telefonerar till sin närmaste om den varelsen befinner sig utom hörhåll. Oavsett avståndet är i samma värld eller sfär. Och varför inte? Missbruken tycks bara bli fler. Som en tröstens leksak. Kanske saknar de block och penna...
2018-05-05

  limerick
Precis, många har blivit ”mobilomaner” nuförtiden.
2018-05-04

  ULJO
Världen är full av skumma typer. En del med mobiler och en del utan.
2018-05-04

  Fulbergarn
det kanske var poliser
2018-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt