Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eget foto


Solen skiner

 

 

Solen den skiner, skiner, skiner.
Nu ser man inga sura miner.
Jag ger mig ut och går.
Våren kommit, så gott jag mår.
Våren kommit, så gott jag mår.

Mycket att göra, göra, göra.
Fåglarnas sång jag älskar höra.
Jag sätter många frön.
Vill att trädgården ska bli grön.
Vill att trädgården ska bli grön.

Andas det friska, friska, friska.
Vinden den ljumma till mig viska.
Och himlen den är blå.
Tänk så ljuvligt det är ändå.
Tänk så ljuvligt det är ändå.

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av ResenärGenomLivet VIP
Läst 688 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2018-05-07 11:56



Bookmark and Share


  anits VIP
Underbart skaldat, ljuvlig läsning!
2018-05-16

  överlevaren VIP
En fröjd att läsa!
2018-05-13

  Lars Hedlin
Levande livsbejakande fin :)
2018-05-10

  morgonstjärna VIP
härlig text och bild
oj har ditt äppelträd slagit ut
plommon och körsbär i söder
äpplet i knopp ännu

blir stor skörd i år

2018-05-08

  Bo Himmelsbåge
Mycket vacker... vårligt prunkande bild...!

En härligt glad vårvisa...
som gör stegen lätta unga...
borta är vintern
och kylan den tunga!

Stort och varmt tack!
2018-05-08

  Rise Little One
Så vackert skrivet! Skall du tonsätta texten?
2018-05-08

  Olof Lagerhorn VIP
En glädjefylld hyllning till den vår som äntligen kommit. Ett fint foto.
2018-05-07

  Bibbi VIP
Så vackert.
2018-05-07

    Dan Myrbeck
Härlig vårhyllning.
Vilken melodi?
2018-05-07

  M:tin
Fint!!!!!!!
2018-05-07

  Thomas Widemark
En underbar vårlig solskensdikt!
2018-05-07

    ej medlem längre
Det är härligt att vakna upp med glädje när våren kommer!
2018-05-07

  Solstrale VIP
Fantastiskt! Härligt!
2018-05-07

    Elisabeth Nilsson VIP
En ljuvlig vårvisa, att glädja sig med!
2018-05-07

  Niliboy
Ja, inte blir det då mindre soligt av din mycket glada dikt! Fantastiskt!
2018-05-07

  ULJO
Härligt skrivet. Skullle kunna bli en fin liten visa.
2018-05-07

  Marita Ohlquist VIP
Härlig text om livslust och livsglädje!
2018-05-07

  Lena K Nilsson VIP
Vårens härliga tid fint avspeglad i din text!
2018-05-07

  Öknens Ros VIP
Härliga toner om vårens tid!
2018-05-07
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP