Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemligheten

Spring bort
mina bekymmer
spräng bort
den ena vägen
istället för den andra

Det lilla rummet
är samtidigt det stora
jag kan aldrig fly
ifrån verkligheten

Snälla
kan någon avslöja
hemligheten
vart tar ett människoliv vägen?




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-09 09:51



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus VIP
Tycker mycket om början, "Spring bort/mina bekymmer/spräng bort" ger känslan av en besvärjelse. Rörande avslutning
2018-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP