Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad i all sin dar ska jag göra?!



Måste jag skrika mig hes
för att du ska höra mig

Måste jag slå mig blodig
för att du ska se mig

Kan du inte bara viska
lite, lite tyst
att du faktiskt tänker på mig
ibland
bara lite
då och då
inga stora tankar
utan små
som får mig att finnas

Måste jag göra mig liten
för att du ska förstå

Måste jag gråta
för att du ska trösta

Kan du inte bara
lite då och då
låta mig förstå
att hos dig finns tankar
inga stora
utan små
som får mig att finnas




Fri vers av Jojo
Läst 248 gånger
Publicerad 2006-06-07 16:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo