Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*KATTEN**HAR DEN SMARTASTE**DETEKTIV*HJÄRNAN*

*DRÖMMAR Av SILVER
*DRÖMMAR Av GULD
*NEJ*NEJ INTE ALLS
Jag är så Nöjd Med
Min Lott Önskar Inget
För Egen Del
Min Kära Mäster Katt
RASMUS**
Tittar i min Kastrull
Säger som Så
Vad har du Skatten Irene
Men Min Kära RASMUS
Det Vet Du Ju
*Du har den Smartaste
*Detektiv*Hjärnan*Här
*Av ALLA i GBG
*SÅ*SANT*SÅ*
*Du HJÄLPER*POLISEN*Med*STORT*Smått*
Det Har du ALLTID*GJORT*
*DU ÄR MIN KÄRASTE MÄSTER*KATT*MIN*SKATT*

10/5-2018 Av*i.Åberg




Fri vers av Irene Åberg
Läst 300 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-05-10 14:24



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
Grannen frågade -vem pratade du med i skogen.
Jag svarade -min hund.
Han tittade på mig som om jag inte var riktigt klok. Han har ingen hund.
Du beskriver just din relation med ditt husdjur, vi är lyckliga människor.
2018-05-10

    Sefarge VIP
Katten vet mer än
en människa tror!

2018-05-10

  Fulbergarn
ja katter vet :)
2018-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Irene Åberg
Irene Åberg