Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


From my lips to Your ears

 

 

I just want to know
why You love me so?
I´m not a pretty one,
have a lot of flaws.
So I want to know
why You love me so?

You came from my heart,
made just as you are.
Lovely inside out.
Precious, there´s no doubt,
made the way you are,
living in my heart.

I´m happy that You hear me.
I´m glad that You respond.
You´re always there beside me
every day and all night long.

So now I think I know
why You love me so.
I belong to You,
Your love will see me through.
And I really know
why You love me so.

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av ResenärGenomLivet VIP
Läst 352 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2018-11-03 12:05



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Nice

:-)
2018-12-16

  WyS VIP
Wow!!!!
2018-11-22

  Stefan Albrektsson
Underbar text!! Jag läser den som en lovsång till den största relationen och jag vilar i de trygga orden!!
2018-11-06

  Olof Lagerhorn VIP
A tender and intimate dialogue with a loved one; beautifully narrated.
Mabye an inner dialogue, a prayer?
2018-11-05

  Lars Hedlin
Så fint :)
2018-11-05

  Marita Ohlquist VIP
Ljuvliga toner om en kärleksfull relation!
2018-11-05

    bittemi VIP
Fin! Man kan höra toner när man läser!
2018-11-04

  Fem hjärtan VIP
Underbart vacker visa!
2018-11-04

  morgonstjärna VIP
så bra du skriver engelska
fint att skriva en så
så anspråkslös visa
Supercoolt


hm fast denna var till en man
förstås...

skavanker ? hm inte då
minns ditt vackra långa hår
..

:)



2018-11-03

  Syrran77
Beautiful!
2018-11-03

    Ken Cassel
Friskt vågat, vännen
För det är väl inte varje dag som du skriver på engelska
Men bra där
Gillas

:-)
2018-11-03

    Elisabeth Nilsson VIP
Superfin sångtext!!
2018-11-03

  Niliboy
Inget är så kärleksbringande. Som att gå med stavar. Ha ha
2018-11-03

  Bibbi VIP
Högaktuell för mig just nu.
2018-11-03

  ULJO
Nice lyric
2018-11-03
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP