Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Text

Nerver som krälar
klättrar på min kropp
längs mina armar
överallt på den yta
som är jag
inuti mig
bygger de sina bon

Varje andetag jag tar
har en inneboende potential
att vara det sista
att allt som händer
leder fram till detta
det vet jag
men jag kan ändå inte
göra någonting
för att förhindra det

Kanske finns det bara en text
att skriva
vi föds, vi lever och vi dör




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-14 09:31



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus VIP
Stark, precis som alla dina texter. Och tanken, jo, precis så är det ju. Allt ryms i nuet, alltid, ett enda nu. Läs "Stundens ord" av Nokke här på sajten :)
2018-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP