Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fatta tag i

 

 

på världens gator och torg

rider rädslan rodeo

bakåtspark

krumsprång

avkastad

övergiven

sköljer över oss

från bildskärm efter bildskärm

på så sätt

fäster fjärilar oro

darrande diafragma

nedslagen blick

gravsatta ord

tystnad

ödemark

 

i underjorden

slår ännu vetekornen rot

 

 

 

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 245 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-15 13:46



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Texten talar tiil ett jag, i ensam stund väl var själ möjligt svag, valet mellan att läsa slår vakt, om något någon annan slagit eller mest sagt, kanske ändrar sig jaget en dag.
2018-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg