Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

31. Ur Svanesång intill Skuggan

31.  
Men jag tänkte inte låta hatet ta överhanden och låta det förstöra allt. Jag betraktade min vackra dotter och jag blev rovdjuret, tigrinnan. Jag var livsfarligt och listig. Tillvaron hade blivit till ett smutsigt spel som jag visste att jag kunde vinna för jag hade trumfen på hand och ingen hade sett mina kort. De andra förstod ju inte ens att jag spelade.  




Prosa av Mia Bergenheim
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-15 22:54



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
En viktig text som lyfter fram perspektiv på. . Ja - En värld uppdelad i revir som måste försvaras och kanske vidgas utåt (men aldrig inåt) - Individen som en spelare som med taktiska knep vill utmanövrera andra spelare och kamma in hela potten (Sådant är mycket beroendeframkallande)

Bra Skrivet gillar !!!
2018-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Mia Bergenheim
Mia Bergenheim