Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är för bekväm


du är bekväm på två kuddar du
är bekväm i mitt hilton
håller käften bättre än löften som de sa
som de sa
skulle jag drypande
dyrbart av min tid offra
relationer till nutid och din djävla samtid
du är för bekväm

vi snackar filter och ditt beat är
döende och dödsdömt
slaktar mitt självförakt innan du hinner blinka
sinka
aldrig
denna
slinka
fattar att du fimpat allt du visste
fattar att du fimpat allt du övat
bedövat
sömnberövat med dövörat
min trygghet blir aldrig vad du mördat

knullade mig till toppen och sedan tillbaka till dig
säg aldrig att du inte sett allt inom mig
fingrat mitt intellekt till klimax
kysst läppar till fyra
prima cocaina
prima cocaina
jag ljuger inte idag

adrenalinet har du byggt
jag vill säga grattis till din synd
att du kanske njuter av att se mig kapitulera
handflatorna mot ögonlocken
tårar jag bryggt
helig dygd du
kan ta ett sabbatsljusår av allt du förstört
spottar för dig i fyrkant
nå mig aldrig mer i cirkel
slut den om du kan
ärligt fattar du att
en tygkant
skaver hårdare i mig än du

knullade mig till toppen och sedan tillbaka till dig
säg aldrig att du inte kom för mig
fingrar minnen till klimax
kysser läppar av syra
prima cocaina
prima cocaina
jag ljuger inte idag

ser chanser som andra ser hinder
du letar svindel
fucking finn den
du rullar mellan filter aldrig lår
slår
bort en trygghet till utan förlåt
långsamt vill jag be dig rannsaka
allt i dig
ditt ingenting på två kuddar
du är för bekväm för mig.




Fri vers (Spoken word/Slam) av lingonliv
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-18 16:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lingonliv